Thursday, May 10, 2007

Stelling 4

"Op vakantie wil ik even niets meer te maken hebben met gadgets*, ik wil gewoon rust"
Ben jij het eens of oneens met deze stelling? Reageer door middel van een comment, en leg uit waarom jij het eens of oneens bent.


*gadgets= technische snufjes die dingen makkelijker maken

6 comments:

Anonymous said...

Ik ben het oneens, maar ik wil niets te maken hebben met mijn werk. Ik wil ook niet dat het te ingewikkeld is, het moet de vakantie wel makkelijker maken. Het moet ook niet te groot zijn, daar heb ik een hekel aan. Veel tijd moet het ook niet kosten, ik ben natuurlijk wel op vakantie!

Groet,

Leo B.

Anonymous said...

Ja en NEE een Ipod met heel veel lekkere muziek is natuurlijk wel een UITKOMST.

Verder nee, GEEN computers of andere rotzooi.

Anonymous said...

Als het iets toevoegt vind ik het oke. Anders liever niet

Anonymous said...

Gadgets hoef ik tijdens mijn vakantie geen gebruik van te maken, mijn mail eenvoudig kunnen bekijken en/of eventueel verzenden zou ik wel op prijs stellen.

Anonymous said...

Ik vind gadgets juist erg handig... het is toch fijn om overal bereikbaar te zijn! En altijd iets bij je te hebben tegen de verveling. Ik neem altijd mijn mobiel en ipod overal mee naar toe!

Anonymous said...

Oneens! Kom maar op met die gadgets. Als een apparaat mijn vakantie dusdanig gemakkelijker maatk, sta ik hier voor open. Mail checken, goedkoop smsen naar mn kinderen, misschien handige wandelroutes, info over het gebied. Doe mij maar alles in één!