Thursday, May 10, 2007

Stelling 3

"Er moet een duidelijk onderscheid tussen reizen voor jongeren en reizen voor ouderen"
Ben jij het eens of oneens met deze stelling? Reageer door middel van een comment, en leg uit waarom jij het eens of oneens bent.

6 comments:

Anonymous said...

Ik ben het eens met de stelling. Op het moment is er al een duidelijk onderscheid. Ik vind het niet erg om met verschillende leeftijden op vakantie te zijn, maar ik heb weinig behoefte aan contact.

Groet,

Leo B.

Anonymous said...

Het is wel zo duidelijk als er een merkbaar verschil is, met name bij het boeken moet men weten wat men kan verwachten...
Niet alle 55 plussers zitten op schreeuwende jongeren te wachten............

Anonymous said...

Nee hokjeplaatsen is niet DE oplossing

Anonymous said...

Ik vind het verschil duidelijk, ik zou mij hierin niet zo snel vergissen!

Anonymous said...

Het verschil moet inderdaad duidelijk staan aangegeven zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten. maar er hoeft geen verschil te zijn in de zin van de partyvakanties zijn ALLEEN voor jongeren en de rustvakanties ALLEEN voor ouderen. Ouderen kunnen net zo goed naar een bruisende stad gaan om er een feestje van te maken en er zijn ook jongeren die willen genieten van de rust... dus... geen hokjes inderdaad!

Anonymous said...

Ik heb wel eens online een vakantie geboekt. Alleen maar jongeren, terwijl er op de site stond dat het een rustige locatie was. Balen! Duidelijk verschil zou er dan wel zijn, maar het wordt niet altijd goed aangegeven. Dus ik ben voor de stelling.