Thursday, May 10, 2007

Stelling 1

"Ouderen moeten gescheiden van jongeren op vakantie gaan"

Ben jij het eens of oneens met deze stelling? Reageer door middel van een comment, en leg uit waarom jij het eens of oneens bent.

8 comments:

Anonymous said...

Ik ben het eens met de stelling. Wat moeten jongeren met oudere mensen? En anders om ook? Als ik iemand ontmoet, wil ik wel een interessant gesprek voeren.

Groet,

Leo B.

Anonymous said...

Hoeft niet altijd op te gaan...
Ouderen kunnen HEEL goed een intressant gesprek voeren met jongeren hoor...
Maar inderdaad de intresses zijn vaak dermate verschillend dat het meestal beter is gescheiden op vakantie te gaan.

Anonymous said...

Jonge mensen hebben nieuwe opvattingen, dat is interesant. Gemeng is leuker als gescheiden.

Anonymous said...

Ik ben het helemaal met Leo eens, ik spreek liever met iemand die in dezelfde levensfase zit.

Anonymous said...

Hallo, ik ben het ook met Leo eens. Al vind ik het soms wel leuk om met jongeren te spreken. Dan hoor je weer wat 'nieuws'.

Gr. Betty

Anonymous said...

Ik ga ook liever gescheiden op vakantie. Tuurlijk kunnen jongeren en ouderen leuk en gezellig met elkaar praten, maar op vakantie praat je niet alleen maar, je doet ook veel dingen en daar ligt het knelpunt want qua activiteiten verschillen jongeren nog wel eens met ouderen. De interesses zijn inderdaad dermate verschillend dat er gescheiden vakanties ontstaan.En daar is toch niks mis mee...?!

Anonymous said...

Als je dezelfde interesses deelt hoeft het geen probleem te zijn denk ik.

Anonymous said...

Natuurlijk kun je met een jongere een goed gesprek houden. Ik heb ook kinderen! Maar dit betekent niet dat ik graag met jongeren op vakantie wil. Ik ga graag met mijn echtgenoot of een vriendin. Mensen ontmoeten op vakantie is voor mij helemaal niet relevant. Dan ga ik wel naar een leesclubje of de kroeg. Ik vind het juist heerlijk om helemaal niets aan mijn hoofd te hebben.